Community

Volg ons

Nieuws

Swingende P.O.P.-gesprekken

P.O.P.-gesprekken (persoonlijk ontwikkelings
Lees verder

Leerling-gesprekken

Gaaf! Het docententeam van Basisschool De Regenboog te Do
Lees verder

Incompany Pelgrimage Ongewoon Ondernemend

Het managementteam van VBA, een landelijk opererend accou
Lees verder

“De waarheid is nooit precies zoals je denkt dat hij zou zijn ...”

  • SAMI Training Nederlands
  • SAMI Training English

Training

Voor trainingen verwijs ik naar SAMI-training

boek

Heeft u een vraag?

Neem contact op

"If there is no struggle, there is no progress ..."

Dagtochten

Dagtochten hebben een diagnostisch reflectief karakter. We gaan op hoofdlijnen op zoek naar de oorsprong van jouw thematiek, maken de impact binnen het gehele systeem helder en kijken wat jouw aandeel in de oplossing kan zijn. Kenmerkend voor dagtochten is dat deelnemers weer orde gaan zien/scheppen in de belemmeringen, verwarring of verstrikking waar ze mee te maken hebben. Hierdoor ontstaat nieuwe ruimte in hun thematiek en ontstaat de mogelijkheid regie te herpakken. Ze zijn bij uitstek geschikt in evaluatieprocessen die als doel hebben een ontwikkelstrategie voor de toekomst te bepalen.

 

Expedities

Expedities hebben een diagnostisch, oplossingsgericht en ontwikkelingsgericht karakter. We gaan op hoofdlijnen én in detail op zoek naar de ‘stille vormgevers’ die ons gedrag bepalen en onderzoeken wat de effecten binnen de organisatie zijn. Bewustwording en het formuleren van gedragsalternatieven vormen de rode draad. In de tijd tussen de verschillende trainingdagen wordt er geëxperimenteerd met nieuw gedrag. Expedities zijn intensief, diepgaand en ‘maken het verschil’. 

Pelgrimages

Pelgrimages hebben het karakter van expedities. Ze onderscheiden zich door de unieke leeromgeving en het feit dat er sprake is van een 'pressure cooker'.  Pelgrimages staan garant voor een louterend proces waarin organisatie- en leiderschapsontwikkeling centraal staan. Het stelt je in staat de hoogste graad van leidinggeven te bereiken: Meesterschap om een LINKED organisatie te bouwen.

Overzicht SAMI-pelgrimages 2015

Brochure SAMI-zomer/herfstpelgrimage

Brochure SAMI-winterpelgrimage