Community

Volg ons

Nieuws

Swingende P.O.P.-gesprekken

P.O.P.-gesprekken (persoonlijk ontwikkelings
Lees verder

Leerling-gesprekken

Gaaf! Het docententeam van Basisschool De Regenboog te Do
Lees verder

Incompany Pelgrimage Ongewoon Ondernemend

Het managementteam van VBA, een landelijk opererend accou
Lees verder

“De waarheid is nooit precies zoals je denkt dat hij zou zijn ...”

  • SAMI Training Nederlands
  • SAMI Training English

Over mij

In coaching en training ligt mijn bezieling. Ik verbind mij graag met mensen die de ontwikkeling van zichzelf, hun team of organisatie serieus nemen.

Met mij in zee gaan betekent (be)geleid worden door iemand die zich zomers opsluit in de wildernis van Scandinavië en zich dan in leven houdt met niets anders dan natuur. Rust en spanning in optima forma… Die dagen zijn het contrast voor mijn dagelijkse resultaatgerichte werk als trainer/coach/consultant.

Ik sta stil bij dat waar het écht om draait, om vervolgens onomkeerbare bewegingen in gang te zetten en te houden. Ik werk voor opdrachtgevers met lef, want ze ontmoeten iemand die zich begeeft op het snijvlak van 'hard en zacht'. Iemand die met liefde datgene ontmaskert wat niet gezien mag/wil worden.

Gepokt en gemazeld als voormalig topsporter, topsporttrainer, docent en sinds 2003 coach. Mijn ‘bak’ aan ervaring met leren -van kleuter tot topsporter en van verslaafde tot CEO-, maakt dat ik indringend, vrijmoedig en onvoorspelbaar ben. In alle gevallen geef ik antwoord op jouw vraag.

Vijfentwintig jaar ervaring in een wereld waarin leren, samenwerking en resultaatgerichtheid soms op gespannen voet lijken te staan. Totdat je ze verbindt…

 

Kwaliteit van diensten

Ik heb mijn opleiding genoten bij de School voor Coaching (coaching voor professionals en teamcoaching) en het Bert Hellingerinstituut (familie opstellingen – systemisch werk). Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (Nobco), erkend coach bij de Stichting Registratie -onafhankelijk register voor professioneel begeleiders in Nederland (St!r)- en Practitioner bij de European Mentoring & Coaching Council (EMCC).

Daarnaast ben ik de 'geestelijk vader' van het SAMI-concept.

boek

Heeft u een vraag?

Neem contact op

"It is in your moments of decision that your destiny is shaped ..."