Community

Volg ons

Nieuws

Swingende P.O.P.-gesprekken

P.O.P.-gesprekken (persoonlijk ontwikkelings
Lees verder

Leerling-gesprekken

Gaaf! Het docententeam van Basisschool De Regenboog te Do
Lees verder

Incompany Pelgrimage Ongewoon Ondernemend

Het managementteam van VBA, een landelijk opererend accou
Lees verder

“De waarheid is nooit precies zoals je denkt dat hij zou zijn ...”

  • SAMI Training Nederlands
  • SAMI Training English

Nieuwsarchief

Pelgrimage Zomer 2015

Eind juni heeft de SAMI-zomerpelgrimage plaatsgevonden. Tijdens deze pelgrimage (training, coaching en teamcoaching) trokken een chef-kok, 2 docenten en een floormanager de fjällen (bergen) in met de volgende doelen voor ogen:

  • We verblijven drie dagen op de aangegeven plekken waarbij wij het onszelf (als collectief) zo comfortabel mogelijk (leren) maken en we ons gedragen naar ons interne kompas (heeft het team voorafgaande aan de pelgrimage ontwikkeld);
  • Middels de SAMI-methodiek reflecteren wij diepgaand en indringend op ons persoonlijk leiderschapsprofiel EN gaan aan de slag met gedragsalternatieven;
  • Ter ondersteuning en versnelling van dit proces nemen wij de verantwoordelijkheid voor specifieke functies, taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden;
  • En last but not least. We dienen er voor te zorgen dat iedereen veilig en gezond weer terug keert.

                                                                      

Door deze doelen komt de typische manier van doen en van zijn van elke deelnemer centraal te staan, en worden de consequenties ervan op de relaties (zowel privé als op het werk) verkend en besproken. Het spreekt voor zich dat hiervoor een zeer veilige setting gecreëerd wordt.

Tegelijkertijd maakt het team als collectief een intens en indringend proces van teamontwikkeling door. Ze moeten wel … de klimatologische uitersten zijn van dien aard dat een hoge graad van samenwerking de sleutel tot ‘overleving’ is.

De SAMI-leiderschapstriade fungeert als ‘motor’ en als mentaal/theoretisch kader om de gewenste ontwikkeling op gang te brengen, op gang te houden en uit te bouwen.

We met groot respect terug op de prestatie die elke deelnemer afzonderlijk en die het team als collectief geleverd heeft.

       

"Het was echt een geweldige trip om nooit meer te vergeten, nog nooit heb ik zo veel geleerd in zo'n korte tijd.! Super!!"

 

   

"Een prachtig avontuur in een overweldigende natuur! Contact maken met jezelf, de ander en de omgeving. Een rijke ervaring in heel veel opzichten!"

boek

Heeft u een vraag?

Neem contact op