Community

Volg ons

Nieuws

Swingende P.O.P.-gesprekken

P.O.P.-gesprekken (persoonlijk ontwikkelings
Lees verder

Leerling-gesprekken

Gaaf! Het docententeam van Basisschool De Regenboog te Do
Lees verder

Incompany Pelgrimage Ongewoon Ondernemend

Het managementteam van VBA, een landelijk opererend accou
Lees verder

“De waarheid is nooit precies zoals je denkt dat hij zou zijn ...”

  • SAMI Training Nederlands
  • SAMI Training English

Hans Schot

Sapmi en de Sami, een gemeenschappelijk punt van fascinatie voor Servaas en mij. 

Ons ontmoetingspunt? Essenties! Vanuit een totaal verschillende achtergrond, delen we de drive om organisaties, teams en individuen vanuit hun essentie te laten groeien. We doen dat aan de hand van het SAMI-concept.

Met bijna 25 jaar ervaring in organisaties van verschillende signatuur, altijd in een internationale setting, in research en development, marketing, sales en business development heb ik mensen zien worstelen om hun bestemming te formuleren en echte groei te realiseren. En heel vaak vermoedde ik, en vaak bewezen de resultaten dat de essentie niet geraakt werd. En dat raakt me.

Al is er nog zoveel kennis en kunde op gebied van techniek, productieprocessen, marktkennis en sales, zonder onderlinge samenhang, diepgaand contact, een gemeenschappelijk intern kompas, bekrachtigend leiderschap en teamleren is er altijd een onnodige en beperkende limiet aan de kwaliteit van de groei. En dat drijft me.

Onze gezamenlijke inzichten op het ‘mens zijn’, op leiderschap en organisatieontwikkeling, heeft een uniek SAMI®-model opgeleverd. Het levert gegarandeerd nieuwe inzichten, innovatie, onvermoede kansen en veel, heel veel inspiratie op. Hierdoor kan jouw organisatie ‘toekomstproof’ worden of blijven en op eigen kracht een pad vinden, wat er ook in de markt gebeurt. En hier wil ik me voor inzetten.

Standvastig, gedisciplineerd en vol vertrouwen bewandelen we voortdurend zélf het pad dat we met de klant beogen te gaan. 

We hebben daarin ervaren dat onze missie 'True leaders reflect and act' werkt. Het vormt de drijfveer voor leren en ontwikkelen en is volgens ons het antwoord voor organisaties die willen anticiperen op de soms zo onzekere toekomst.

 

boek

Heeft u een vraag?

Neem contact op

"A strong positive mental attitude will create more miracles than any wonder drug ..."