Community

Volg ons

Nieuws

Swingende P.O.P.-gesprekken

P.O.P.-gesprekken (persoonlijk ontwikkelings
Lees verder

Leerling-gesprekken

Gaaf! Het docententeam van Basisschool De Regenboog te Do
Lees verder

Incompany Pelgrimage Ongewoon Ondernemend

Het managementteam van VBA, een landelijk opererend accou
Lees verder

“De waarheid is nooit precies zoals je denkt dat hij zou zijn ...”

  • SAMI Training Nederlands
  • SAMI Training English

Frank Rood

Mijn leven lang ben ik op zoek naar verbetering. Kan het nog slimmer, effectiever, efficiënter? Wanneer werken mensen optimaal samen? Wat drijft mensen? Wanneer werkt het wel, wanneer niet? Wat maakt veranderingen soms zo moeizaam?

In de organisaties waar ik gewerkt heb kreeg ik alle kansen om dat uit te proberen en te ervaren. Als technisch professional, projectmanager, manager, directeur, coach en trainer. Ik leerde door training, collega’s, boeken, en opleiding wat mogelijk zou moeten zijn en heb heel veel kunnen toepassen in de praktijk.

Veel gevallen, opgestaan en vooral veel geleerd. Genoten van het onderweg zijn, genoten wanneer het beter ging.

Later ontdekte ik dat ik op zoek ben naar waar ik de meeste waarde kan toevoegen. Betekenis hebben, iets bijzonders nalaten (to leave a legacy). Dat heeft mij gedreven om meer te gaan doen als trainer en coach.

Ik was en ben geraakt door de passie van Hans en Servaas. Een gedeelde passie om mensen en organisaties te laten groeien. Een gedeelde passie om dit te doen met het SAMI-concept. De kracht en enorme impact van de SAMI training heb ik zelf mogen ervaren tijdens de SAMI pelgrimage en leiderschapstraining in 2013. Ik ben Hans en Servaas dankbaar voor die prachtige leerervaring. En ik heb gemerkt hoeveel waarde het heeft om te trainen in de prachtige, wilde natuur van Sapmi.

Het is een eer en een genoegen om te mogen trainen met en voor SAMI-training. Omdat ik weet dat ik dan het meeste kan betekenen voor jou, voor onze klanten en je een ervaring kan bieden die gegarandeerd leidt tot je persoonlijke groei en groei van jouw organisatie.

Frank Rood

boek

Heeft u een vraag?

Neem contact op